Interieur

Keukenachterwanden

De glazen keukenachterwand; je ziet ‘m steeds vaker. Glas achter de keuken zorgt voor een strakke en luxueuze uitstraling, én het is nog eens ontzettend hygiënisch ook, want vieze voegjes zijn verleden tijd. Bij Marc van Bokhoven Glas leveren we maatwerk keukenachterwanden in elke gewenste kleur. Is jouw keuken er klaar voor?

Glazen balustrades

Droom je van een open vide in de hal? Dan is een glazen balustrade een mooie, luxe constructie. Hij zorgt voor een onbelemmerd uitzicht en creëert een prachtige lichtinval van boven naar beneden. Marc van Bokhoven Glas zorgt voor een veilige bevestiging, en natuurlijk voldoen onze balustrades aan alle veiligheidsnormen.

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas, de naam zegt het al: glas om over te lopen. Beloopbaar glas geeft een zeer luxe uitstraling en passen we onder andere toe in de vorm van traptreden, lichtstraten en kelderverlichting. Ook erg innovatief is beloopbaar glas op een tweede etage als verdiepingsvloer. Op deze manier komt daglicht op een bijzondere manier de ruimte binnen, zowel beneden als boven.

Douchecabines

In een moderne badkamer is een glazen douchecabine onmisbaar. Hij zorgt er niet alleen voor dat je badkamer droog blijft; een cabine van glas zorgt ook voor een ruimtelijk effect. Mooie bijkomstigheid is dat wij uitsluitend met profielloze douchewanden werken (zonder omlijsting), wat het schoonmaakgemak bevordert. Marc van Bokhoven Glas helpt je graag de keuze te maken die past bij jouw persoonlijke smaak en natuurlijk bij je badkamer!

Spiegels

Een badkamer of toilet is niet af zonder bijpassende spiegel. Daarom levert Marc van Bokhoven Glas mooie spiegels en spiegelwanden in elke gewenste maat en vorm, eventueel met spiegelverwarming ter voorkoming van condensvorming. Niet alleen een sanitaire ruimte, maar ook een fitnesscentrum kan worden voorzien van een reusachtige wandspiegel van Marc van Bokhoven Glas.

Glazen wanden

Glazen scheidingswanden bieden een mooie, professionele uitstraling voor zowel woon- als werkomgeving. Het is een makkelijke en stijlvolle oplossing om meerdere werkplekken te vormen. Glazen wanden creëren een ruimtelijk effect, stimuleren visuele contacten tussen medewerkers en de akoestische waarden in een glazen omgeving zijn hoog. Neem een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren.

 

Glazen deuren

Een mooie luxe deur van glas nodigt uit. Hij schept ruimte, verwelkomt daglicht en vormt een stijlvolle oplossing voor je interieur. Marc van Bokhoven Glas levert deuren in elke gewenste afmeting en mate van transparantie. Wist je dat we op de hoogte zijn van de nieuwste technieken? Zo kunnen we bijvoorbeeld printen op glas; een foto van je kinderen of een mooi motiefje in je glazen deur behoren tot de mogelijkheden.

Glazen schuifdeuren

Een schuifdeur geeft een extra dimensie aan je interieur en vormt een mooi systeem om twee ruimtes op een stijlvolle manier van elkaar te scheiden. Daarnaast is de oplossing erg praktisch, want hij geeft je meer bewegingsvrijheid en mogelijkheden bij de inrichting van je huis. Kies je voor handmatig sluiten, softclose of elektrisch? Marc van Bokhoven Glas geeft je graag advies.

 

Glazen taatsdeuren

Een taatsdeur van glas is een ware eyecatcher voor je interieur. Bij een taatsdeur bevindt het draaipunt zich onder en boven de deur in plaats van aan de muur. Dankzij zijn zelfsluitende werking kan de deur naar beide zijden worden geopend. Een taatsdeur leent zich ideaal voor extreem grote maten.

 

Glazen sponningdeuren

Een glazen sponningdeur (ook wel stompe deur genoemd) wordt in het kozijn afgehangen aan scharnieren. Hierbij past de deurvleugel precies in de omlijsting, wat zorgt voor een esthetisch en egaal effect. Val je voor pure transparantie of kies je voor de matte look van gestraald glas? Bekijk ons portfolio; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Marc van Bokhoven Glas B.V.

Mierloseweg 339

5707 AK Helmond

0492 - 553982

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Willigendael Communicatie & Creatie ©